Landsbyløpet 2014 arrangeres Lørdag 27. September. Velkommen grin

INFORMASJON

INFORMASJON

 

Alternativer:

De 5 grønne: gange eller løping, 5 km – åpent for alle, også stafett (se nedenfor).

Den grønne milå: løping, 10 km – åpen for alle.

Den halve grønne: løping,  21 km,  åpent for alle over 15 år.

Grønn stafett: gange eller løping, 5 x 5 km. Se mer under stafett.

Bagasje: Det er vil være tilbud om oppbevaring av bagasje i eget telt ved sekretariatet.

Bilder: Bilder blir presentert på løpets hjemmeside snarest mulig etter løpet.

Drikkestasjoner: Det vil være drikkestasjoner med vann og sportsdrikk i løypen. Info om plassering av disse kommer senere.

Dusj: Ikke tilgjengelig.

Facebook: følg oss på Landsbytrippelen

Hjemmeside:: www.landsbyløpet.no

Løypekart: se egen side med Løype.

Overnatting: Viste Strandhotell tilbyr rimelig overnatting til alle deltagere i Landsbyløpet: Enkeltrom kr. 650,- og twinrom kr. 850,-. Kontakt: booking@vistestrandhotell.no / tlf 51733050 for bestilling.

Parkering: Parkering i skolegården på Harestad skole. Innkjøring fra Randabergveien, rett før kommunehuset (eller etter for de som kommer fra nord).

Premiering: Alle deltakere får deltakerpins. De tre beste i hver distansen (kvinner / menn)) får henholdsvis gull, sølv og bronsemedalje. Det samme får de tre beste vinnerlagene i stafetten i de tre klassene i stafetten (se nedenfor).

Priser: Se egen side.

Påmeldingfrist: Søndag 21. september 2014 kl 2000.

Resultater: Resultater blir presentert på rittets hjemmeside og på mobil; live.quicktiming.no. Det er også mulig å bestille sms med resultat i forbindelse med påmeldingen.

Sekretariat: Sekretariatet er sentralt plassert på torget i Randaberg sentrum.

Servering: Det blir servert vann og sportsdrikk i løypen (se under Drikkestasjoner). Etter målgang serveres det lapskaus i målområdet.

Skoleklasser: sammen med Sparenbank 1 SRBank i Randaberg videreføres satsningen på deltagelse fra barn & ungdom. De 5  skoleklassene som stiller med flest deltagere (målt i % av antall elever i klassen), konkurrerer om en samlet pott på kr. 15.000,-. Klassene melder seg på som lag på De 5 grønne, og kan selv velge om de vil gå eller løpe distansen. Det vil ikke bli oppgitt tid for lagene.Dersom klassen har deltagere som gjennomfører Den grønne milå, vil også disse bli tatt med i beregningsgrunnlaget for antall deltagere fra klassen.

Stafett: 5 deltakere pr. stafettlag. 3 klasser; kvinner/menn/mix (min 2 av hvert kjønn). Distanse 5 km. Laget meldes på samlet. Det blir felles start også for alle som skal løpe stafetten. Vi summerer tidene til alle på laget, og kårer vinnere basert på samlet tid.

Start & mål: torget i Randaberg sentrum.

Starttidspunkt: Felles start kl. 1100 for alle øvelser

Teknisk arrangør: Spirit Stavanger Friidrettsklubb

Tidtaking: elektronisk tidtaking av Sportstimers. De som ikke ønsker å vise på resultatlisten, melder du fra om dette. Du vil da bli oppført med Fullført.

Utlevering av startnumre:  Informasjon kommer.